Daan Olivier

Hallo allemaal!

Mijn naam is Daan Olivier en mijn leeftijd is 22 jaar. Ik ben nu meer dan 2 jaar werkzaam bij de Cardio Fit Club. Ik verzorg de Sport-en-spel lessen iedere maandagavond, en de fitness lessen om de week op de woensdagavond. Verder ben ik op de donderdagvond werkzaam als medisch fitness instructeur in een sport- en gezondheidsinstituut in Hoogvliet.

In dit jaar (2017) studeer ik af aan de Hogeschool Rotterdam als fysiotherapeut. Ik heb mijn afstudeerstage in het Franciscus Gasthuis gelopen. Ik heb ervaring opgedaan in het behandelen van patiŽnten op de afdelingen: cardiologie, traumatologie, neurologie, orthopedie en op de intensive-care. Ook heb ik hier ervaring opgedaan bij het begeleiden van oefengroepen van de hartrevalidatie en de longrevalidatie. De werkzaamheden als fysiotherapeut in het ziekenhuis zijn mij erg bevallen, daarom ben ik ook van plan om in de toekomst in een ziekenhuis te gaan werken als fysiotherapeut.

Ik vind het zelf ook leuk en belangrijk om te sporten, en ben ik dus zelf ook fanatiek met sport bezig. In het verleden heb ik gevoetbald, en gekorfbald. Op dit moment ben ik 4 keer per week in de sportschool te vinden. 

Met sportieve groeten,
Daan Olivier

Alex
Brigitte
Daan
Ingrid
Lennart
Marc
Marlon
Onno
Patrick
Plamena
Roel
Rozemarijn
Astrid
Maarten
Marijn