Hoe kom ik er?

Neem de hoofdingang van het Sint Fransiscus Gasthuis, loop de hal door, aan het einde van de gang komt u bij de liften ,volg de bordjes Fysiotherapie/Hartrevalidatie, de klapdeuren door. Aan uw rechterkant vindt u de receptie van de Hartrevalidatie/Cardio Fit Club.

De hoofdingang is geopend van 06.30 - 21.00 uur.

Routeplanner

Routeplanner openbaar vervoer 9292OV

Vanuit Beneluxtunnel/Hoek van Holland/Delft/Den Haag
Op de rijksweg richting Dordrecht, Utrecht aanhouden. Kort na het passeren van het Kleinpolderplein (13) afslag Hillegersberg/Schiebroek nemen; op de afslag de linker rijstrook aanhouden. De rotonde Schieplein (14) driekwart rond rijden en direct na het verlaten van de rotonde de afslag Sint Franciscus Gasthuis nemen.

Vanuit Gouda/Utrecht
Na het passeren van knooppunt Terbregseplein de afslag Centrum/Schiebroek (14) nemen. Op de afslag de rechter rijstrook aanhouden. Bij het stoplicht voor de rotonde Schieplein rechtsaf gaan en direct na het verlaten van de rotonde de afslag Sint Franciscus Gasthuis nemen.

Vanuit Dordrecht
Vanaf de Brienenoordbrug richting Den Haag, Hoek van Holland volgen. Na het passeren van knooppunt Terbregseplein de afslag Centrum/Schiebroek (14) nemen. Op de afslag de rechter rijstrook aanhouden. Bij het stoplicht voor de rotonde Schieplein rechtsaf gaan en direct na het verlaten van de rotonde de afslag Sint Franciscus Gasthuis nemen.

Vanuit Zoetermeer/Berkel en Rodenrijs
De G.K. van Hogendorpweg afrijden tot aan de stoplichten. Bij het stoplicht van de kruising met de Melanchtonweg gaat u rechtsaf. Vrijwel direct gaat linksaf. U rijdt verder op de Overschiese Kleiweg. Na circa 800 meter gaat u vervolgens linksaf op Dwarskleiweg en na het viaduct gaat u direct weer links. Rechts van u ziet u het Sint Franciscus Gasthuis.

Betaald parkeren
Het Sint Franciscus Gasthuis beschikt over twee bewaakte parkeergelegenheden. Voor het parkeren moet betaald worden, tenzij u korter dan 20 minuten parkeert. Bij het oprijden van het ziekenhuisterrein kunt u doorrijden naar de parkeerplaats voor bezoekers en de polikliniek. Voor de slagboom dient u een parkeerkaart te trekken. Na uw bezoek aan het ziekenhuis kunt u betalen bij de automaten in de centrale hal of op de eerste etage van de polikliniek of op de Spoedeisende hulp (SEH). U krijgt dan een uitrijkaart, waarmee u de parkeerplaats kunt verlaten.

Parkeertarieven
1,- per 50 minuten
Maximaal dagtarief: 10,-
Openbaar vervoer
Het Sint Franciscus Gasthuis is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer via:
Tramlijn 25, vanaf centraal station Rotterdam richting Schiebroek
Tramlijn 25 vanaf station Melanchthonweg (Randstadrail lijn E)
Tramlijn 20, vanaf centraal station Rotterdam richting Schiebroek
Buslijn 45, Kleiweg RET - Sint Franciscus Gasthuis

Fiets, vanaf Centraal Station
U fiets vanaf de voorkant van het Centraal Station Rotterdam richting de Weena/Hofplein. U fietst bij de fontein de tunnel onderdoor, de Schiekade op richting Sint Franciscus Gasthuis. U houdt op de Schiekade alsmaar rechtdoor aan. U rijdt tot het grote verkeersplein/rotonde (Schieplein) en rijdt hier ook rechtdoor. U wordt na de oversteek vervolgens vanzelf naar beneden geleid richting Sint Franciscus Gasthuis. Het Sint Franciscus Gasthuis is vervolgens aan uw rechterhand.