Marc Berrevoets

In Middelburg heb ik na een wat robuuste middelbareschooltijd uiteindelijk mijn mavo en daarna HAVO behaald. Daarna heb ik de weloverwogen keuze gemaakt om Fysiotherapie te gaan studeren in mijn geboortestad Rotterdam. Ik woon nu met groot plezier in Delfshaven waar mij opa en oma vroeger een café hielden.

Fysiotherapie is helemaal mijn ding en heb onder andere leuke stages gelopen bij Feyenoord, revalidatie, verpleeghuis en eerstelijnspraktijken. Tijdens mijn opleiding Fysiotherapie heb ik ook de erkende (sport)massage opleiding gevolgd bij het NGS. En werk ook regelmatig wat uurtjes als zelfstandig (sport)masseur. Graag wil ik ook als fysiotherapeut aan de slag maar daar moet ik binnenkort nog even mijn eindgesprek voor halen!

In mijn vrije tijd doe ik op woensdagavond en vrijdagavond aan boksen. Daarnaast ga ik ook wel eens zwemmen of hardlopen en ook houd ik van lezen, films en muziek. Ondertussen werk ik met groot plezier voor jullie bij de Cardiofitclub. Ik bewonder stuk voor stuk weer het verhaal, de veerkracht en het doorzettingsvermogen om aan de slag te gaan.

Met vriendelijke groet,
Marc Berrevoets.


Alex
Brigitte
Daan
Ingrid
Lennart
Marc
Marlon
Onno
Patrick
Plamena
Roel
Rozemarijn
Astrid
Maarten
Marijn