Marlon van Wingerden

Hallo allemaal,

Mijn naam is Marlon van Wingerden en ik ben 23 jaar oud.
Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Cardio Fit Club en verzorg ik iedere dinsdagavond de sport-en-spel lessen. Daarnaast val ik soms ook in op andere avonden.

In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op de Hogeschool Rotterdam. Sindsdien ben ik ook werkzaam in Zoetermeer in de praktijk en ben ik onderdeel van een multidisciplinair revalidatie team bij Secondcare Zoetermeer. Daarnaast heb ik nog kort gewerkt als fitness instructeur in Krimpen aan den IJssel waar ik ook kleine groepslessen gaf.

Verder ben ik een sportief iemand en vind ik sporten zelf heel belangrijk. Ik heb dan ook 10 jaar gevoetbald, 10 jaar getennist en 1 jaar aan tae kwondo gedaan. Op het moment ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en doe ik graag aan hardlopen. Vanuit mijn enthousiasme voor sport probeer ik dan ook zoveel mogelijk andere mensen aan het sporten te krijgen.

Wat mij erg bevalt bij de Cardio Fit Club is de sfeer, vriendelijkheid en fanatisme binnen de sportgroepen. Je merkt dat de mensen onderling een band met elkaar op hebben gebouwd en elkaar opjutten om te sporten. Daarnaast merk je ook dat nieuwe mensen zich snel op hun gemak voelen binnen de groep.

Ik hoop jullie snel te zien op de dinsdagavond!

Met sportieve groet,

Marlon van Wingerden
Alex
Brigitte
Daan
Ingrid
Lennart
Marc
Marlon
Onno
Patrick
Plamena
Roel
Rozemarijn
Astrid
Maarten
Marijn